dilluns, 30 de setembre del 2019

Als petits cellers ens toca fer una mica de tot.

Aquests dies, l'equip de verema, el de celler, el departament comercial i el depromoció i de visites van a tope.És clar que si penses que en un celler com el nostre es tracta de un parell d'homes orquestra, això vol dir que ens toca fer de tot una mica.


Per verema sí que es reforça l'equip de camp, i això és necessari si volem entrar la verema en el seupunt just, però ens toca fer jornada extensiva amb l'entrada de veremai els remuntatges de les tines que ja hem entrat i el control tant de temperatura com de densitat.

Per altra banda, ens toca preparar comandes i aquesta setmana hempreparat la comanda dels nostres amics Xinesos, que ens pocs dies embarcarà, i aixòimplica molta burocràciaapart d'un etiquetatge a la contra especial per aquest client.


Com és lògic, aquesta es la temporada que molts turistes escullen per visitar-nos, i aquesta feina, tot i que per a nosaltres no éselmillor moment, és molt important. Així hem tingut visitants de Bèlgica, Estats Units, Rússia, Espanya i Suècia.

També hem de fer, tot i que amb menys intensitatper falta de temps, visites a clients,i obrir-ne de nous.

Per altra banda, i com no podia ser d'altra manera, les màquinestambé ens miren de fer la guitza:


  • Hem punxat una roda del remolc.
  • Hem tingut problemes amb el termostat del sistea de fred.
  • També hem canviat una de les corretges de la derrapadora.
  • Canvis en el sistema de refrigeració amb plaques.

Però tot plegat valmolt la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada