El nostre tercer i darrer dia a Changzhou va ser un dia per fer amistat i una mica de turisme.
Al matí vàrem visitar el llac Gehu, on vàrem fer un passeig en barca, i la 洁 何 (He Jie) ens va ensenyar alguns dels projectes en els que ha treballat com arquitecta en aquell indret turístic de les rodalies de la ciutat del nostres amics.
Després, a dinar Ànec rostit o lacat, un àpat en el que tots els detalls són importants, com el tall a taula per part del cuinar, el plateret amb la millor pell pel convidat, en aquest cas jo mateix, una presentació delicada i armónica, creps de diferents tipus per servir-te'l i una sopa final feta amb la carcassa de l'ànec que t'acabes de menjar.
I amb aquesta cuina el nostre La Guinardera 2010 és ideal, tot un plaer pels sentits i amb una armonía sorprenent entre els tanins, la mineralitat, el sotabosc i el rostit de l'ànec.
Tarda de relax i al vespre una sortida a sopar en plà informal amb el 何风 (He Feng), la seva senyora 韩爱红 i la 洁 何 (He Jie) en un lloc molt popular i autèntic, el 锅贴王, on vàrem menjar sopa de vedella amb fideus i crestes fregides.
Bona nit!! 晚安
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada