dilluns, 12 de novembre del 2018

Viatge a Xina 2: Tast d’història


El nostre segon dia de feina a Changzhou va començar amb un altre passeig pel parc, tot fent temps per esperar la  洁 何 (He Jie) , que volia ensenyar-nos una mica la muralla de la ciutat i alguns racons d’aquesta ciutat de 4,7 milions d’habitants.


Després, cap a dinar a un Hot Pot que hi havia prop del mercat, on vàrem gaudir d'un altre tipus d'àpat, d'un dinar divertit amb els nostres amics de Celler Cedó Anguera.


A la tarda, cap a l'oficina de la família,on vàrem fer un tast amb alguns dels principals clients del senyor 何风 (He Feng),i on, a part d’explicar els nostres cellers i vins,vàrem explicar-los com fer el tast d’un vi, la importància del tap i moltes preguntes que feien arran del solatge que poden fer alguns vins, dels cristalls que de vegades es formen en el tap i altres curiositats.


I com no?, un gran sopar que vàrem compartir amb els nostres amfitrions i els assistents al tast, i on els brindis no van parar en tota la nit.


干杯 (Kam Pei)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada