dimecres, 24 de maig del 2017

DOCS Barcelona. Una presènca inesperada

Foto cedida pel Pep Farigola del Celler de Can Mata

De la mà de l'Astrid i el Pep del Celler de Can Mata, ( empresa col.laboradora del DOCS BARCELONA, Festival Internacional de Documentals de Barcelona), el nostre vi La Guinardera 2012 ha estat un dels vins triats en un tast a tres bandes: director del documental + poeta o poetessa + vi.

Foto cedida pel Pep Farigola del Celler de Can Mata

El tast, idea del Joan Gonzalez de Paral·lel40, es va fer ahir al restaurant-bar Horiginal a Barcelona, amb l'assistència dels autors dels documentals, dels poetes i de personal de l'organització. Un acte íntim en el que van gaudir d'una experiència cultural diferent, on les emocions del documental i la poesía es destil·lent an un vi.
  
Foto cedida pel Pep Farigola del Celler de Can Mata

El nostre vi La Guinardera 2012 va acompanyar el documental "El Tram final" d'Oscar Pérez i la poesia de Victor Sunyol i Costa


Els motius de la tria del nostre vi, segons els dos sommeliers volien reflectir la maduresa i la calor quasi claustrofòbica del documental amb una anyada molt càlida, el 2012, i amb aquesta maduresa que dóna el nostre vi.. Per altra banda aquest aspecte punyent dels poemes del Víctor Sunyol.

A continuació teniu la relació dels els poetes, els autors i els docuemntals:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada