dijous, 18 de maig del 2017

Tast de Biblioteques amb DO


Ahir, convidats per l'Academia Tastavins, el Celler Cedó Anguera i el Celler Balaguer i Cabré vàrem tenir l'oportunitat de participar en un tast en el marc del Biblioteques amb DO. Un tast així, en un entorn impagable com el pati del Vinseum, i en la companyia de quasi 30 assistents.


La sommelier Daniela Pescuma Sanjuan, que porta La Taverna del Vinseum en aquesta nova etapa,  va presentar el Xavi Cedó i a mí mateix, i els vins Clònic Vinyes Velles de Carinyena Ànfora 2015 i Cònic vinyes Velles de Carinyena 2014. Dos perfils molt diferents d'una mateix varietat de la mateixa finca que van sorprendre molt gratament els assistents. Dos vins, i especialment el primer, que fugen de clixés preconcebuts.


Després, la nostra Lluna Vella 2013, trencant esquemes amb fruita fresca, mineralitat més subtil itocs d'hidrocarburs. La importància de la ubicació i l'orientació de les vinyes va veure's clarament tant bon punt vàrem servir La Guinardera 2012.

Molt debat e quant a territor, criança en bòtes, ànfores o altres materials i un final de tast amb algunes menges preparades per la Daniela.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada