dimecres, 18 de gener del 2017

Tastant bòtes i més

Si amics, la vida de l'elaborador és molt dura, i ahir dimarts ens va tocar tastar el que tenim al celler.


Feia dies que no tastavem els 2015, i armats amb un parell de copes, ens hem enfrontat a un tast de seguiment de l'anyada 2015, un tast tranquil, com ha de ser, i sense perdre de vista el que vàrem entrar al celler ara fa més d'un any, i que ara, amb el seu pas per bòta, o no, (aquest segon punt ja l'explicarem més endavant), tocava tastar per veure com evoluciona i si el moment de treure-ho de bòtes s'atança o encara no ha arribat.

En general sortim molt contents, i la personalitat de cara finca i de cadascuna de les diferents parcel·les continua reivindicant-se. Molt contents de com evolucionen tant en les bòtes amb les que ja treballàvem fins fa dos anys, com amb les bòtes noves de Sylvain i Boutes, que estan encaixant a la perfecció amb el nostre estil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada