divendres, 18 de novembre del 2016

S'acosta el Nadal!!!

S'acosta el Nadal, i els cellers de Directe del Celler multipliquem esforços per tal de fer una bona campanya de vendes per aquestes festes: Degorgem cava, preparem exportacions, passant certificacions del Consorci d'Inspecció i Certificació, assistim a fires, fem tasts a algunes de les botigues i restaurants que aposten pel nostre producte, etc... Aquest cap de setmana, per exemple, ens podreu trobar a Sant Julià de Lòris (Principat d'Andorra), a la IVº edició de la Trobada de Microproductors de Vi, compartint experiències amb petits productors francesos, españols, portuguesos, húngars, andorrans i catalans.


Però la feina al celler i al camp no para, i aquesta setmana el pare, despres d'acabar de premsar l'anyada 2016, ha començat a llaurarles nostres fingues, obrint la terra per veure si un dia o altre comença a ploure.



Al celler estem etiquetant l'anyada 2012 del nostre Ruella del que nomès n'hi ha 2.300 ampolles i ja ens han arribat les etiquetes de La Guinardera 2012, que en breu sortirà a la venda, i del que en vàrem fer 2.115 ampolles. El 2012, pels que ja coneixeu el Lluna Vella d'aquesta anyada, i sabeu de la frescor i bona acidessa, no deixarà de sorprendre-us, i de la fruita tropical amb mango i papahia del Ruella, passem a fruita fresca, flors, cassís i llicorella de La Guinardera. Han calgut més de 3 anys d'envelliment en ampolla per afinar-lo, però han valgut molt la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada