dijous, 2 de juny del 2016

Els nostres amics de el Cellarer Wine Bar

Acaba d'obrir un nou lloc per fer unes copes de vi, menjar alguna cosa i estar a gust a Barcelona. I ho ha fet de la mà del sommelier Ezequiel Riobo, propietari de el Cellarer a Wine Co., i el Christian  que podeu conèixer al peu del canó.


No es tracta d'un "Wine Bar" més, aquí l'oferta fuig de la típica carta de vins que sembla clonada en molts establiments de Barcelona en els que entre i veus clarament quin distribuidor els ha fet la carta, i fa una clara aposta per petits productors, sense deixar de banda d'altres de coneguts d'aquí, d'Espanya o de França. Sense cap mena de dubte, el coneixement i bagatde de l'Ezequiel.


Part de la selecció de vins d'aquest nou punt de referència pels amant del vi són vins dels cellers de Directe del Celler, i entre ells, els del Celler Balaguer i Cabré.


M'agrada l'estil amb un punt clàssic, molt acollidor, i amb un altell que farà les delícies d'amics i parelles que búsquen un racó amb encant. En realitat, l'altell és com una platea d'aquest espectacle enogastronòmic que acaba d'aixecar el teló.

Podeu trobar-los a:
Cellarer Wine Bar
Carrer Mallorca,211 
(Xamfrà amb Enric Granados)
08036 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada