Tres concursants d'aquest concurs televisiu fan un event gastronèmic on cuinen a sis mans, per uns 50 comensals, i els vins de Directe del Celler són els vins triats per aquest festival gustatiu.
L'event en qüestió tindrà lloc el dia 5 de Maig al restaurant Vadebacus de Sant Cugat del Vallès, on el cuines i concursant de la darrera edició Alex Clavijo és el xef. I el cartell es completa amb dues de les concursants d'aquesta mateixa edició, la Maria Espin del Hotel Melià Skay de Barcelona i la Vanessa Merino del restaurant Les Magnolies amb una estrella Michelin.
Serà un sopar amb nou plats i nou vins, on es fucsionarà la cuina mediterrànea i la llatinoamericana, i on el joc dels vins dels cellers Carles Andreu, Cedó anguera, Vermunver, Aixalà Alcait i Balaguer i Cabré ens farà gaudir d'una vetllada inoblidable.
Us esperem!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada