diumenge, 26 d’abril del 2015

Microvi: Al pot petit hi ha la bona confitura

Coneixeu L'Arboçar? Doncs és un poble amb majúscules. Va ser un plaer poder assistir a una fira tant ben organitzada, en un lloc màgic, però sobretot, i per això dic que es tracta d'un POBLE, la gent del poble, que van bolcar-se en l'organització, i veies canalla que sempre estaven al cas que no et faltés res, així com la gent gran que van estar pendents de tots els detalls: Quin luxe!!

Com sempre varem ser els primers en arribar

Parlant de la fira en sí, dir-vos que va ser un plaer compartir estands amb altres cellers petits de diferents DO's, amb vins fantàstics i amb molt bona gent. Un dinar amb gent del sector que comparteix les mateixes inquietuds i problemàtica, doncs la idiosincràsia de cellers amb petites produccions és força diferent a la dels grans cellers. 

Tot preparat 

En quan a l'assistència de visitants, també va estar un èxit, i sense veure's massa ple, si que va haver-hi molta gent. Així mateix, pa ser un plaer poder explicar la nostra filosofia i els nostres vins a tota la gent que es va aturar al nostre estand, i destacar que en general els visitants eren gent força entesa i amb molta inquietud per conèixer-nos.

Comença a entrar la gent

Per la nostra banda, aquesta fira va servir per presentar en societat la nova anyada de Lluna Vella, que aquest dilluns surt a la venda, i que va tenir molt bona acceptació.

Moltes gràcies i fins l'any que ve!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada