dimarts, 14 de gener del 2014

Els nostres amics de La Cuina d'en Garriga

Foto cedida per l'establiment

Si hagués de definir La Cuina d'en Garriga en una sola frase potser seria: "Un tros del nostre país a la francesa".  I és que l'Helena i l'Olivier, una parella catalano-francesa, han aconseguit sintetitzar una colla de conceptes en un espai que té màgia, un lloc on es respira l'encant de les botigues, (Colmados), de tota la vida, i amb un clar caràcter dels establiments tradicionals de París o de qualsevol contrada de França.

Fe tres anys que ens varem conèixer, i va ser fruit de la casualitat, quan un dia, van venir a Gratallops, i varem tenir ocasió d'ensenyar-los el celler i les vinyes, i de tastar La Guinardera, que segons em van dir, els va atrapar, per diferent, per elegant i pel caràcter de destil·la.

Foto cedida per l'establiment

A La Cuina d'en Garriga podeu trobar llet, iogurts, formatges, carn, embotits, verdures i fruites que venen directament del productor. També formatges francesos i un bon assortiment de vins. Utencilis de cuina i qualsevol element culinari que a aquesta parella els enamori.

Foto cedida per l'establiment

Però La Cuina d'en Garriga no és nomès una botiga, també podeu gaudir d'una cuina de mercat, molt ben elaborada i en un ambient acollidor.

Els podeu trobar a:
La Cuina d'en Garriga
Carrer Consell de Cent, 308
08017 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada