divendres, 10 de gener del 2014

Els nostres amics de Melimelum

Foto cedida per Melimelum

Al barri de gràcia, en el que era una botiga de queviures i verdures de tota la vida, fa un parell d'anys va néixer Melimelum, que com les seves propietaries diuen, volia recollir el testimoni dels antics propietaris, l'Anastasio i la Loli.

Foto cedida per Melimelum

Melimelum: del grec "melimelon" (meli = mel i melon = poma), aquesta paraula en llatí designava al codony i segons certes teories lingüístiques posteriorment va derivar en l'actual "melmelada".

Foto cedida per Melimelum

Es tracta d'un lloc que manté l'encant de l'antic establiment, però amb el toc personal de la Mireia i la Carol, dues germanes que amb la seva simpatia sempre estan al servei dels seus clients. 
Bona verdura que en la amjoria dels casos ve directament del pagès, vins, olis, algunes especialitats, i tot amb un somriure.

Recordo quan van venir-nos a visitar al Priorat, i com varem gaudir d'un dia de sol entre vinyes i tastant els vins que podeu trobar en el seu establiment.

2 comentaris:

  1. conec l'establiment, tot el que venen està boníssim i les noies maquíssimes

    ResponElimina
  2. Hola Angela,
    Aquests apunts al nostre blog s'anomenen "els nostres amics de..." perque realment els establiments on mirem de posar els nostres vins són establiments de gent als que considerem amics, pel que no t'en puc parlar malament. El que sí que és veritat és que fen una gran tasca de selecció de productes i sempre tenen un somriure.
    Una abraçada!!

    ResponElimina