divendres, 3 d’agost del 2012

Visita de Sin Fin Vino

El Peter i la seva senyora, propietaris de "Sin Fin Vino", ens han visitat aquesta setmana i hem tingut l'oportunitat de ensenyar-los com treballem.
Fa poc que són els nostres importadors per Bèlgica i Holanda, però sembla que el seu tarannà, i la seva manera de fer, encaixa perfectament amb la nostra filosofia.
Hem estat a la vinya, per ells un aspecte fonamental, demanant molta informació sobre el tipus de conreu que fem, mirant d'entendre el que després tastarien, i per què la importància de l'alçada i l'orientació de les vinyes.
Després ha arribat el moment d'anar al celler, on primer han tastat tant la Lluna vella com La Guinardera del 2011, que encara està a les botes, i on ja han pogut veure com la personalitat de cada finca s'expressa, i perque fem un tractament diferent de les dues vinyes també a nivell de celler.
Finalment, i aprofitant el dinar, van tenir ocasió de tastar La Guinardera 2008, que tot just estem començant a comercialitzar, i va dir-nos que el troba molt complexe, més subtil i amb una mineralitat menys marcada, però que al fons surt el caràcter de la finca La Guinardera, aquell missatge que el va enamorar de La Guinardera 2007.
Moltes gràcies per la visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada