dissabte, 30 de juliol del 2011

Viatge al Nord


Aquest dies hem estat visitant els nostres amics de Navarra, i mirant de fer coses noves a l'area de Donosti.
La nostra visita més especial va ser als amics de la vinateria Urederra ardotegia d'Estella (Lizarra), un lloc genial a mig del casc antic, on el David sempré té oberts uns quants vins per donar a copes, i un Idiazabal que et fa tocar el cel. La vinateia és com una capça de bombons, i està plena de sorpreses, com la part de baix, on hi ha una volta impressionat del segle XVI, i que és on dona els cursos de tast i fa les presentacions de vins. No us podeu deixar pasar aquest lloc plè d'encant i de passió. També allí varem conèixer el nostre nou punt de venta a Olite, el Ricardo de Gout Delicious.
A Euskadi, varem dedicar-nos a visitar algunes vinoteques i restaurants amb els que haviem concertat visita, i ara quedem a l'espera de veure si voldran oferir La Guinardera als seus clients.
De tornada, parada a Pamplona (Iruña), a visitar un altre dels nostres amics, el Luis Miguel de Luis Mix Vinos, una persona encantadora que té una filosofia al voltant del vi que encaixa perfectament amb la nostra manera de fer. Una visita obligada a el que s'ha convertit en la botiga de referencia en quan a vins a la capital Navarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada