dimecres, 25 de maig del 2011

Espai Priorat

Aquesta era la porta de benvinguda als convidats d'avui a l'Espai Priorat, un event que ens ha portat feina, però feina agraida i creiem molt interessant.


Els detalls força cuidats, encara que si volem buscar "peros", alguns en trobariem, però, per exemple, aqui podeu veure un mapa de la DO amb les diferents partides de finques de cadascun tels termes.


I aqui la nostra taula, amb tot a punt per rebre els visitants.


La Guinardera 2007 ha estat una sorpresa per aquells que ja coeixien el 2006, i el fet de decantar-lo ha ajudat força. Una anyada molt més mineral que el 2006, amb el fons de fruita del seu predecesor, però amb altres detalls que el fan força especial, i si m'ho permeteu més del meu gust, encara que cada anyada reflecteix allò que va ser, i per tant totes tenen quelcom únic i irrepetible.


Aquesta és una foto difícil d'aconseguir, i és que rarament estem els dos junts darrera el nostre vi, donat que ja sabeu que el pare és qui està més a la terra i jo més al carrer parlant de la feina que fem tots plegats a les vinyes i al celler.


Visitants molt interessants, i per nosaltres ha estat tota una prova de foc de cara al mercat exterior. Sembla que el nostre concepte de vi és força especial tant pels orientals com per als americans i suissos. 


Moltes gràcies a tots aquells que es heu visitat!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada