Aquest dilluns, en l'àmbit de l'any en que Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia, 37 cellers de la DOQ Priorat vàrem tenir l'oportunitat de presentar els nostres vins a les Cotxeres del Palau Robert.
Va ser un dia intens, amb dos show-rooms pel matí orientats a professionals, i dos tasts de molt nivell par la tarda, tots dos dirigits per la sommelier Clara Antunez.
Pel matí vàrem poder oferir 3 vins, i certificar de primera mà a bona acceptació dels vins del nostre celler, i la sorpresa d'alguns dels assistents davant el potencial de la garnatxa i l'aposta de la nostra família per un envelliment a l'ampolla que els descobreix un Priorat més amable, més profund i assenyat.
Per la tarda dos tastos en que es mirava d'explicar el projecte "Els Noms de la Terra" mitjançant vins de diferents viles i paratges, així com de vinyes Qualificades i de Gran Vinya Classificada.
En el segon d'aquests tastos, la nostra La Guinardera 2021 va ser un dels vins escollits, i com sempre, va resultar diferent, mostrant Gratallops i Les Guinarderes d'una manera directa i amable, explicant a cau d'orella com va ser l'any en que ens va nevar més de 60 centímetres.
Gràcies a tots els assistents i a l'equip de la DOQ Priorat que van fer, com de costum, un treball encomiable.





Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada