dimecres, 3 de desembre del 2025

El Priorat es planta a Barcelona

Aquest dilluns, en l'àmbit de l'any en que Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia, 37 cellers de la DOQ Priorat vàrem tenir l'oportunitat de presentar els nostres vins a les Cotxeres del Palau Robert.

Va ser un dia intens, amb dos show-rooms pel matí orientats a professionals, i dos tasts de molt nivell par la tarda, tots dos dirigits per la sommelier Clara Antunez.

Pel matí vàrem poder oferir 3 vins, i certificar de primera mà a bona acceptació dels vins del nostre celler, i la sorpresa d'alguns dels assistents davant el potencial de la garnatxa i l'aposta de la nostra família per un envelliment a l'ampolla que els descobreix un Priorat més amable, més profund i assenyat.

Per la tarda dos tastos en que es mirava d'explicar el projecte "Els Noms de la Terra" mitjançant vins de diferents viles i paratges, així com de vinyes Qualificades i de Gran Vinya Classificada.

En el segon d'aquests tastos, la nostra La Guinardera 2021 va ser un dels vins escollits, i com sempre, va resultar diferent, mostrant Gratallops i Les Guinarderes d'una manera directa i amable, explicant a cau d'orella com va ser l'any en que ens va nevar més de 60 centímetres.

Gràcies a tots els assistents i a l'equip de la DOQ Priorat que van fer, com de costum, un treball encomiable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada