dissabte, 3 d’agost del 2024

La caseta del Piró: Un nou allotjament rural

Posem en marxa un nou allotjament d'ús turístic a Gratallops,  la Caseta del Piró, al cor de la nostra vila i a només 150 metres de la piscina municipal.

Una casa de poble acollidora amb dos dormitoris dobles i un d'individual, amb terrassa i un pati interior ideal per sopar i fer petar la xerrada els vespres d'estiu.


Al centre de Gratallops, es tracta d'un allotjament ideal per una família que vingui a gaudir de l'oferta d'entorn de la nostra comarca o per aquells amants del vi que vulguin submergir-se en el món del vi, amb 28 cellers a la vila, entre el que es troba el Celler Balaguer i Cabré.

Ideal per desconnectar, gaudir de la lectura i de la tranquil·litat i acolliment del seu menjador i sala d'estar, o de tenir a menys d'un minut el forn de pa, la botiga Bonviure o l'Agrobotiga, el bar Flor de Maig, el Slate per fer uns vins o restaurants com Cellers de Gratallops o Les Figueres, també a tocar.

També és un punt de partida ideal per visitar la resta de viles de la nostra comarca i descobrir el llegat dels cartoixans a la Cartoixa d'Escala Dei, dels templers a Miravet, i el seu castell que domina el riu Ebre, o la visita imperdible al pintoresc poble de Siurana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada