dimarts, 3 de gener de 2023

Tancant l'any amb Jurat Experience

Ja vàremparticipar-hi l'altre any amb el nostre Lluna Vella 2015, i aquest any també vàrem participa-hi, però ho hem fet amb el Ruella 2021.

foto de DOVinsdelaTerra

El Manel, ànima de DOVinsdelaTerra i d'aquest joc tant divertit, i a l'hora, una eina per engrescar a la gent a tastar vins catalans de diferents cellers, va dir-nos que ens tocava la darrera setmana de l'any, el que va volgut dir que molts de vosaltres haureu tancat aquest any amb un Ruella 2021 a la vostra taula, amb la gent que estimeu i compartint moments especials, cosa que ens fa molt feliços i que dona sentit ala feina que fem ala vinya i al celler dia a dia.

Joan Mabras: Primer premi a la millor fotografia

Ens han encantat les fotos amb el nostre vi, i l'altra part d'aquest joc, on es tracta que vosaltres sou jutges i valoreu els vins que tasteu, i us agraïm la valoració de 91 punts que ens heu donat.

Lluís @caterrante: Segon premi a la millor fotografia

Apa, queda la resta d'aquesta temporada del Jurat Experience per conèixer molts altres vins fantàstics i potser no tant coneguts.

Mireia i Marc Rial Figols: Tercer premi a la millor fotografia

Per cert, DOVinsdelaTerra organitza un TAST DE VINS CATALANS AMB EMBOTITS I FORMATGES

Dijous 19 de gener a les 20:30 farem el tast de 4 vins catalans, entre els que es troba el nostre Ruella 2021,  acompanyats d’embotits i formatges. Coneixerem les denominacions d’origen dels vins, les històries dels cellers protagonistes i farem el tast jugant a trobar sensacions.

Cafè Dau al Set, a la Plaça Macià de Canet de Mar.

Moltes gràcies!!!!

2 comentaris:

  1. Boníssim. Tant aquest any com l'anterior vaig poder valorar i provar els vostres vins i ens van encantar. Gran descobriment. Molt bona feina👍 👌🍷

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres pels comentaris. El millor premiés veure que lanostra feina fa feliç algú!!

      Elimina