dissabte, 5 de març del 2022

Escalfant motors per la Prowein 2022

Tot just arribats de MillésimeBio a Montpelier, on vaig anar a ajudar els nostres amics del Celler Aixalà Alcait, ja comencem a escalfar motors per la propera Prowein 2022, que aquest any es celebrarà del 15 al 17 de Maig a Düsseldorf.

Un any amb molts canvis, doncs a part de les restriccions que hi hagi en aquell moment per l'afectació del COVID-19, l'organització ha fet uns canvis a nivell de distribució dels pavellons i dels stands que ens han mogut del Hall 10, on sempre havíem estat ubicats, al Hall 14. Uns canvis que segur que han estat conseqüència d'un intent de l'organització de captar celler francesos que puguin estar temptats de deixar aquesta fira per anar a la fira de Paris, i que hem de dir que no mostra gaire respecte per altres països i cellers que portem molts anys assistint a aquesta fira, doncs ha estat una imposició sense cap mena de possibilitat de interlocució.

Però ens podreu trobar a l'estand 14D60-3, compartint espai , com sempre, amb els nostres amics de Celler Cedó Anguera, Celler Carles Andreu i Celler Aixalà Alcait.

Aquest any presentarem anyades noves dels nostres vins, i per primera vegada portarem el nostre blanc Parhelia 2021 amb Certificació Ecològica. També és el primer cop en que el segell de la DOQ Priorat inclou la qualificació de Viticultor-elaborador que es va aprovar el Febrer del 2019 i que tots els nostres vins llueixen, certificant que produïm vins des de la vinya i no comprem raïm ni vi a d'altres viticultors o elaboradors.

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada