Fa uns 9 anys que conec l'Eli, la cuinera i propietaria del restaurant El Ventador de Barruera, on juntament amb el seu marit Pierre fan les delícies dels bon vivants que visiten la Vall de Boi. També fa aquests anys que dic que la visitaré i tot i que ala seva carta podeu trobar els nostres vins, no ha estat fins aquesta setmana que ho he fet amb el pretext de fer uns dies de descans i esquiar una mica, una de les meves grans aficions.
El Ventador és un lloc acollidor, minimalista, on es respira tranquil·litat i el gust per les coses naturals i belles, la simplicitat i l'afecte per allò tradicional, donant als seus plats un plus de contemporaneïtat, barrejant els sabors de la cuina tradicional de la zona, aquesta cuina de foc lent, de moltes hores d´elaboració, amb productes frescos de proximitat, carns ecològiques i les elaboracions més contemporànies de la cuina d´autor.
El restaurant disposa d´una carta de vins extensa, on podreu trobar un maridatge perfecte a l´elecció de plats que feu, una carta on el territori es plasma des del fet que la carn de vedella és de producció pròpia i trobem un retrat de proximitat i de temporada.
Us recomano que us deixeu endur per les recomanacions, que en el nostre cas van passar per una "Amanida de Cors de Carxofa amb morro i orella", una "Coca amb al Albergínia i Brandada de Bacallà" i un "Tàrtar de Vedella" dels millors que he tastat en anys. Però un bon àpat demana quelcom dolç al final, i no us podeu perdre el "Pastís de Formatge Blau amb Melmelada de Figues".
Una carta de vins molt pensada, on podeu trobar els nostres La Guinardera i Parhelia.
Els podeu trobar a:
El VentadorPasseig Sant Feliu, 49
25527 Barruera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada