dissabte, 23 d’octubre del 2021

Tast de Directe del Celler a Vinos y Max

Ja fa 8 anys que ens coneixem amb el Max, i fer un tast per la tardor a la botiga Vinos y Max gairebé ha esdevingut una tradició.

El tast havia de ser de Montsant i Priorat, però al final vàrem tenir un extra amb el cava Brut Nature Reserva de Carles Andreu, un convidat que ens venia molt a tomb després que la setmana passada li donessin el Gran Vinari d'Or al millor cava de Catalunya.

El tast va començar amb el blanc de negres Mas d'en Brunet del Celler Cedó Anguera, un joc divertit per començar a parlar de vins i com d'una carinyena negra es pot fer un vi blanc lleuger, fresc i divertit.

Després ens desplaçàvem a Porrera amb la garnatxa blanca del Celler Giol Porrera, un vi de la zona de Les Sentius amb most caràcter varietal i potència. Em feia especial il·lusió aquest vi, doncs era el primer cop que un dels vins de Jonàs formava part d'un tast amb els nostres clients.

Va arribar el torn del nostre LLuna Vella, i d'explicar la filosofia i l'aposta del nostre celler per la garnatxa. Era tot molt fàcil, amb  un grup molt interessat en tots els detalls de cadascun dels vins i ens va donar per parlar d'acidesa, de grau alcohòlic, de  tipus de criança, lanova categoria de "viticultor-elaborador" i de maneres de treballar les vinyes.

Tot seguit, un vi que ja sabeu que m'encanta, el Pardalasses, concretament l'anyada 2017, molt xulo i ens va servir per parlar de vins ecològics i de tipus de sól, de com de Ferral és tant bo per la Carinyena i de tipus de botes i de roures.

Com ja he di, vàrem acabar amb el cava dels nostres amics de Carles Andreu, i no cal ni esmentar-ho, el Max va preparar autèntiques delícies que van acompanyar tot el tast i que va cloure amb una panacota espectacular.

Grazie mille!!!

Grazie per 8 anni di amicizia!!!

1 comentari:

  1. Muchísimas gracias a vosotros otra vez, es un gusto disfrutar de vuestras catas .... un abbraccio

    ResponElimina