diumenge, 5 d’abril del 2020

Comerç i producte de proximitat

Els que em coneixeu, sabeu que sempre he estat un defensor del petit comerç, la botiga de poble o de barri. Botigues i comerços que vertebren la vida dels nostres barris, dels nostres pobles, on treballa el nostre veí i el tracte és personal. En el fons, aquest tipus de petit comerç ha estat el que ha fet gran el nostre país, i cada autònom o treballador d'aquesta petita empresa és un consumidor i usuari dels productes i serveis que es troben al voltant seu.

Ara, en un moment en que tot s'ha estroncat de cop, i correm cap a les grans superficies o en el pitjor dels casos, comprem per internet a empreses que no es dignen ni a pagar els seus impostos en el nostre país, empreses que no ajuden a finançar aquests personal i equipaments sanitari que tots sortim a aplaudir cada vespre.

Ara, en un moment crític com el que estem vivint podem veure la importància que té la pagesia, la pesca o la ganadería, que sotmesos al jou del mercat malviuen mentre mengem taronges que no tenen cap gust perquè s'han collit verdes a l'altra punta de món, o mengem peix de paratges insospitables sense importar-nos les condicions de treball dels pescadors que l'han pescat, o gastem oli d'oliva produit amb pesticides que aquí estan prohibits des de fa anys.

Per la nostra part, fa temps que hem apostat pel petit comerç, i os remetem a la pàgina "Comprar-los?" d'aquest blog, on podreu trobar els establiments on trobar els nostres vins, i en el cas que no en tingueu cap a prop, podeu contactar directament amb nosaltres i us el podem fer arribar a casa.

De la mateixa manera, tambépodem fer-vos arribar els vins dels nostres amics de Directe del Celler dels Celler Aixalà Alcait, Celler Cedó Anguera, Celler Vermunver i Celler Carles Andreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada