dimecres, 17 d’abril del 2019

A foc lent

Fa uns quants anys que treballem en el que ha de ser el nostre vinagre, i la veritat,no resulta fàcil fer vinagre al Priorat, però des del 2011 estem tenint cura d'un petit tresor en tribut als vinagres que teniem ales cases del Priorat,i que malauradament s'han perdut.


Garnatxa negra 100%, com no podia ser d'altra manera, és l'origen de la mostra que us ensenyem a la foto aquí penjada, i que encara tardarà uns mesos en veure la llum.


Busquem l'essència d'aquells vinagres que hi havia a totes les cases i que tenien un aroma especial, que recordava al dels millors rancis, però amb un toc acètic molt ben integrat, i en boca, aprofitar l'acidéssa que nomès pot donar aquesta relació simbiòtica entre la garnatxa i la llicorella.

Esperem poder oferir-vos-el ben aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada