dimecres, 5 de setembre del 2018

Missatge en una ampolla


Els nàufrags, segons marca la llegenda i l'èpica, possaven un missatge en una ampolla i la lleçaven al mar amb l'esperança que algú els anés a rescatar. Ahir, al celler Balaguer i Cabré, vàrem possar un misstge dins de unes 8100 ampolles, i ara han de repossar al nostre celler fins que estiguin a punt per arribar a les vostres copes i que el pugueu llegir.


Va serun dia intens, en el que vèrem embotellar 4300 ampollesde 75 cl. i 99 Màgnums de Lluna Vella 2016, 1476 ampollesde 75 cl. de Cèrcol Daurat 2016 i 2187 ampolles de 75 cl. i 51 Màgnums de La Guinardera 2016.


Des de que vàrem começar a embotellar, ho fem amb Maquinària Moderna, una empresa que ens garanteix un embotellat perfecta, i de la que el millor no són les màquines,  tot i portar màquines Comet, de lo millor uqe hi ha en sistemes d'embotellat, el millor és la seva gent, molt seriosos, profesionals i grans persones. Fent el buit a les ampolles i controlant que la presió sigui l'adequada per tal que el vi es conservi perfectament.


Ara toca baixar-ho baix, i començar a preparar el celler per la verema que s'acosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada