divendres, 30 de juny del 2017

L'Oncobrasa 2017


El grup Sa_patilla organitza aquest dissabte a la tarda l'Oncobrasa, sopar amb animació destinat a ajudar a la participació de l'equip a l'Oncotrail 2017 que es fa a l'octubre a Palafrugell. 

Aquest dissabte a partir de les 19 hores al pati de Can Trinxeria, decorat per l'ocasió, trobareu música en viu, vins i caves de diferents cellers, i una barbacoa especial per l'ocasió a part de sortejos, zona chill out i altres coses. Per entrar caldrà el mateix dia adquirir mínim 5 tickets a 1€ el ticket. Allí podreu tastar el nostre Ruella 2012, que amb la carn a la brasa casen molt bé.


Obert als cassanencs i no cassanencs de totes dels edats des de les 19h i amb la única condició de tenir ganes de menjar, beure, ballar, ser solidari i passar-ho bé.

Els organitzadors estan molt agraïts a tots els patrocinadors, col.laboradors, proveidors desinteressats i amics,companys i familiars que els donen un cop de mà. La finalitat aconseguir el donatiu per participar en aquesta carrera solidaria contra el càncer que organitza la Oncolliga Girona i que aquest any comptarà amb 140 equips el primer cap de setmana d'Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada