dilluns, 27 de febrer del 2017

Els nostres amics del Robert de Nola




Va ser fruit de la casualitat, recomanació d'un amic comú amb el Josep, l'Alma Mater d'aquest temple de la cuina a Caldes de Montbui.

Dona gust trobar-se a l'hora tant a prop i tant lluny de la ciutat, mirar pels grans finestrals del menjador i veure bosc i muntanya, veure els horts d'on surt part del producte que et serviran a taula, amb una cuina de producte, de proximitat, un lloc amb ànima on es menja molt i molt bé, però sobretot es gaudeix.


Plats herència de la nostra cuina més arrelada, amb inquietut històrica en la recerca d'algunes receptes, però fent equilibris amb l'actualitat.

Era el moment de parlar de vins, i el Josep i jo vàrem seure a parlar de tot i de res, a parlar? No, a enraonar, a fer ús d'aquest verb que ens defineix tant bé culturalment, a parlar de filosofia, de la vida, de la complexitat i la importància del llenguatge en el comportament de les civilitzacions, filosofia, ètica i molt més. Va ser una gran experiència, una sobretaula com "il faut".

Resultado de imagen de robert de nola
Carta de postres

Tornant al que ens ocupa, en una carta de vins molt ben elaborada, ara també podreu trobar La Guinardera o la Lluna Vella, que podeu acompanyar per exemple amb la deliciosa Cuina d'ànec amb peres i amb Corball al forn respectivament, per fer-ne un exemple.

Podeu trobar-los a:
Robert de Nola
Passeig del Remei, 48
08140 Caldes De Montbui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada