dijous, 17 de març del 2016

Prowein 2016: Un Resum

El divendres 11 a la matinada sortiem cap a Düsseldorf amb la furgoneta del Xavier Cedó amb la idea d'arribar cap a les 8 del vespre i fer nit per tal d'anar a muntar i fer una mica de turisme per aquesta ciutat que durant uns dies es converteix en la capital mundial del vi.

 Foto del moment de muntatge

Realment va quedar molt xulo, i el nostre eslogan imprès en el cartell lluminós ja prometia el que després es va confirmar, i va captar l'atenció de molts visitants, que van fer-ne fotos, comentaris, i molts d'ells es van aturar a conèixer-nos i tastar els nosytres vins i caves.

Tota una filosofia

Totes les ampolles als expositors i les lleixes i el diumenge ens hi possariem.


Un gran equip d'amics amb Bernat de Celler Carles Andreu, Xavier de Celler Cedó Anguera, Jordi de Celler aixalà Alcait i Jaume de Celler Balaguer i Cabré:


Llestos per la feina

Aquesta fira pensem que ens haurà servit per obrir nous mercats, doncs hem fet contactes molt interessants amb diferents zones d'Alemania, Polonia, Holanda, Suisa, Suecia, Austria i Asia, així com hem mantingut contactes amb importadors amb els que ja treballem. Molt content per tots, però més concretamet a nivell del nostre celler, destacar la curiositat pel nostre Cèrcol Daurat 2010, que feia pocs dies que havia estat destacat a la revista Vinum, també la gran acollida del Ruella 2011 i La Guinardera 2011, així com pel tast "en premieur" del Lluna Vella 2013.



Després de la batalla.

Ja desmuntant el dimarts, amb un cert cansament, doncs no hem parat, mires l'estand i sembla que no pugui ser la quantitat d'ampolles que hem encetat, però val molt la pena quan trobes un públic profesional i que sap el que busca. Així mateix, hem de donar les gràcies a la gent de PRODECA per la bona feina que han fet i per disseny del'espau de Catalunya, que aquest any s'ha presentat com "Catalonia the land of Barcelona".


El dimecres de bon matí, amb el cotxe carregat fins a dalt, vàrem agafar el camí de tornada cap a Catalunya.

El Jordi Aixalà és el nostre rei del Tetris

Curiosamnet, en contrast amb el bon temps i el sol que ens va fer a Düsseldorf, el nostre pas per França va anar acompanyat per una nevada, però ara ja som aqui i ara toca fer la feina de seguiment dels contactes per acabar de tancar alguna comanda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada