dissabte, 21 de novembre del 2015

Per què fem vi?

No n'hi ha prou amb un apunt en un blog per explicar el perquè de fer vi, i realment no existeix un sòl perquè, ni són per a tothom els mateixos motius.

Avui hem volgut seure per explicar-vos uns quants dels nostres perquès, i això ho ha desencadenat un correu electrònic que hem rebut d'una família que ahir van sopar amb un dels nostres vins.


Evidentment, el nostre lligam amb la terra ve de lluny, doncs les famílies Cabré i Balaguer ja fa generacions que treballem la terra i sempre hem elaborat els vins a nivell privat, fora de les cooperatives, i venent el vi elaborat a granel.
Fruit d'aquest lligam i de l'estima pel nostre territori va néixer el Celler Balaguer i Cabré, una aposta per fer vins de Garnatxa del la Mª Pilar Cabré Coll i del Jaume Balaguer Callau. L'idea de ficar dins una ampolla dos paisatges, les finques Mas de Dalt i La Guinardera. Aquesta idea una mica utòpica, era un somni tant difícil en principi, però que els nostres ceps i el raïm que ens donen fan possible any rere any.
I un dia t'arriba un correu on et diuen que la màgia del vi els ha fet viatjar a les teves vinyes, i és aquest moment el que explica perquè fem vi.
Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada