Ahir va ser un dia dur. Fa uns pocs dies que vàrem decidir que una de les tines ja estava per premsar, i que la maceració amb les pells avia arribat a aquell punt que buscàvem. Es tracta de la primera tina del Mas de Dalt, 4500 kg de Garnatxa veremada el passat 18 de Setembre, i que després de dues setmanes de fermentació hem anat acompanyant i remullant durant més d'un mes.
Però el que havia de ser un tràmit, després de sagnar la tina i muntar el primer peu de premsa per treure vi pel restaurant de la pasta, va convertir-se en un malson. La premsa va decidir que no volia funcionar, i els nervis van sortir a flor de pell fins que va venir el tècnic i va poder-la fer funcionar.
Perdonareu que no acompanyi l'apunt de fotos, però no estàvem per massa floritures.
Ara ens aturem fins que les altres tines estiguin a punt, però no crec que tardem gaire.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada