dilluns, 16 de gener del 2012

Lluna Vella: Movent el vi


Ja fa uns dies que al celler tenim "moguda". 
El mes de Desembre varem tastar els vins del 2010 que teniem a les botes i varem decidir que ja era hora de treure'ls de les botes, i per altra banda començar a pasar el vi d'enguany.
El pasat 9 de gener era Lluna Vella, el tret de sortida per moure els vins al celler, i poc a poc anem preparant les tines per embotellar i omplint les botes que començaran la criança.


Sembla que el que hem d'embotellar té molt bona pinta, estem molt contents dels vins de l'anyada 2010, ara queda la feina de l'ampolla, la paciencia que és marca de la casa i que ens dona tant bon resultat. Per cert, l'anyada 2010 treurem 3 vins monovarietals de Garnatxa:

  • La Guinardera 2010: Una anyada molt especial, amb una mica menys de producció, però amb aquell fons de la finca que sempre és present.
  • Lluna Vella 2010: Aquest és el vi de la finca del Mas de Dalt, un vi que marca el caràcter del tros d'on surt, aquest caràcter que hem estat buscant durant tant temps i que finalment hem trobat amb aquesta anyada.
  • .........2010: Sí, el nom escara està en l'aire. És una sel:lecció que no treurem tots els anys, però que en una anyada com aquesta no podiem deixar escapar. Es tracta d'una tirada curta, i que reflexa una partida molt i molt especial.
I de moment aixi ha quedat la zona de criança del celler.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada