diumenge, 11 de desembre del 2011

Tastant el 2010 i el 2011

Aquesta setmana va arribar l'hora de tastar el que tenim a les botes de l'anyada 2010, i el petit comitè de tast, del que formàvem part el pare, els enòlegs i jo mateix, varem decidir que el vi ja està llest per treure'l de les botes i embotellar-lo, així que ara haurem d'esperar la lluna vella per moure el vi a les tines i disposar-nos a embotellar l'anyada 2010.
Tenim una anyada plena de matisos i complexitat, amb fuita i a la vegada un mineral que demana ampolla, i en aquesta anyada serà on veuran la llum dos nous vins del celler, també mono-varietals de garnatxa, però amb el caràcter de la finca de dalt al mas. Ens fa una especial il·lusió un dels vins de mas, el que està cridat a ser l'estrella del celler, i que ja presentarem quan sigui el moment.
També varem tastar les tines de 2011, i tot i la dificultat de l'anyada, amb una pluviometria molt reduïda, es pot veure potencial, vins amb caràcter, on apareixen fuita, però també fruits secs, com avellanes, i encara algunes pinzellades làctiques. Ha arribat el moment de passar-los a les botes, i com cada any estem estudiant en quines botes va cada vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada