Desde fa un temps, entre l'oferta gastronòmica del barri hi podeu trobar el Vivanda Restaurant, un restaurant que encaixa perfectament en aquest imaginari, amb cuina catalana, mediterrània, senzilla i rigorosa, servida en tapa i platillo, i pensada per a compartir. Tot amanit per un tracte cordial i proper, i com tot el que fa el Jordi Vilà, basat en el producte i en un dels pocs restaurants on gaudir d’un àpat en un jardí allunyat de la tensió de la ciutat.
Des d'aquesta setmana podeu trobar La Guinardera entre els vins de la carta d'aquest petit racó del "bon gourmmand", que podeu prendre per acompanyar els "Caneló gratinat de pollastre, porc i vedella", els "Callos amb pernil, xoriç i cigrons" o el "Bacallà amb samfaina", per exemple.
Al costat del Vivanda Restaurant, baixant cap a la Plaça Major de Sarrià, al número 130, trobareu la botiga de menjar per emportar el VA DE CUINA, on podreu trobar alguns dels plats més clàssics, conserves i fermentacions elaborades pel mateix restaurant i també joies gastronòmiques pel dia a dia i pels caps de setmana.
Els podeu trobar a:Vivanda Restaurant
Major de Sarrià, 134, Baixos
08017 Barcelona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada