dijous, 28 de novembre del 2019

Els nostres amics del Restaurant Alkimia

Des de fa unes setmanes podeu trobar el nostre La Guinardera 2014 i l'Arrels 30 anys d'Arrels del Priorat en aquest restaurant icònic de la capital del nostre país.

Foto propietat del restaurant Alkimia

La cuina de l'Alkimia és una cuina lligada al producte, i el seu xef, el Jordi Vilà des d'un respecte esquisit a la matèria primera elabora plats que mamen de la tradició i on la brasa, tant primària i tant difícil al mateix temps, té un gran protagonisme.

Foto propietat del restaurant Alkimia

En el mateix restaurant tenim un espai que s'anomena Al Kostat,on el traç més personal i proper de Jordi Vilà ens ofereix una cuina més del dia a dia amb un producte excel·lent més lligat a la quotidianitat, amb carta fresca, de plats, platillos i tapes pensats per a compartir i per a bons vivants.

A la sala, els vins són cosa del Bernat, un sommelier en que coincidim en un tast més passional que tècnic, i que sap oferir a cada client i amb cada plat, aquell vi que arrodoneixi un moment únici màgic.

Foto propietat del restaurant Alkimia

Per altra banda, aquest temple de la gastronomia disposa de salons privats que ens transporten a la Barcelona més senyorial, i és que les que eren les estances de la familia propietaria del edfici de l'antiga fàbrica Moritz.

Els podeu trobar a:

Restaurant Alkimia
Ronda Sant Antoni, 41, Pr.
08011 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada