divendres, 1 de novembre del 2019

Retrobament en la màgia de vi.

Després de més de 30 anys sense veure'ns, ahir vaig retrobar un amic d'infància que els estius venia a estiuejar a Gratallops i amb el que haviem jugat molt. I les casualitats de la vida han volgut que els dos ens acabem dedicant a la vinya, l'un a la Borgonya i l'altre al Priorat.


L'Olivier treballa les vinyes de dos vigneron de Côte de Nuits que són cosins i que elaboren vins amb dos filosofies molt diferents, dos vins Village Appelation.

Morey-Saint-Denis de Christophe Brycsek: Un Pinot Noir tradicional en una petita propietat i un blanc tradicionalamb molta estructura.

Gevrey-Chambertin de Domaine Fourrier: Un Pinot Noir d'aquest Domaine de només 10 hectáries i amb un caràcter molt especial, amb un mètode molt més tècnic d'elaboració.

Vàrem comentar que la filosofia del nostre celler s'enmarca en la filosofia que tenen a la Borgonya amb na sola varietat i també aquesta idea de treballar per finques. Vàrem tastar de les botes i recordar aquells anys passats, ara em toca tornar-te la visita, Olivier.

Fins molt aviat!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada