dimarts, 27 d’agost de 2019

La Guinardera, Lluna Vella i Cèrcol Daurat 2017 embotellats

Ahir,vàrem embotellar un total de 10.202 ampolles i 100 Magnums dels vins Lluna Vella 2017, Cèrcol Daurat 2017 i La Guinardera 2017, i per fer-ho, com cada any, la gent de Maquinaria Moderna va ajudar-nos, i aquest any, la màquina era una Comet 3000. Des de l'anyada 2005 que treballem amb aquesta empresa i estem molts contants tant amb la feina com amb el tracte i el saber fer dels diferents operaris que han vingut.


L'anyada 2017 és una anyada plena de fruita, amb un esperit que des d'un bon principi ens va sorprendre,i on tot i que cada una de les nostres finques es manifesta amb el caràcter que la caracteritza, el factor anyada es marca molt i molt. El resultat ha estat que tenim una Lluna Vella en el seu màxim esplendor, amb fruita, frescor, volum i acidesa, i una La Guinardera amb lamineralitat que juga amb una fruita més fresca que en anyades anteriros.


Amb aquesta anyada ens va sorprendre el Cèrcol Daurat 2017, que en primera instància semblava que no l'elaborariem, però que des de que va començar la fermentació es va anar reivindicant. Només n'hem fet 841 ampolles, però és una anyada espectacular i en uns 3 anys sortirà al mercat amb el corresponent repós en ampolla.

Ara tica reorganitzar l'espai del celler i començar a preparar-nos per la verema, que ja s'acosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada