dimecres, 24 de gener del 2018

Els nostres amics del Bicnic


Quan preguntes qué és el Bicnic et diuen que és  un projecte que es basa en la idea del “pícnic gastronòmic”. I amb aquesta idea, s'estructura en dos espais ben diferenciats, una zona amb barra que anomenen el Fast i un restaurant on gaudir amb temps que anomenen Slow.


El Fast

És la “fórmula ràpida” del Bicnic, és una oferta del nostre temps per poder gaudir d'un espai gastronomic que s'ajusta a horaris ajustats.


Situat a la zona d’entrada del local és un espai de tamborets on gaudir d’entrepans, mitges raccions i propostes ràpides per compartir, però amb respecte a un producte de primera categoria i amb elaboracions molt ben fetes. Si disposes de poc temps, però no vols renunciar a la qualitat, aquesta és sense cap mena de dubte una molt bona opció.




L'Slow

El Restaurant Slow és la zona tranquila del Bicnic. Un espai acollidor on la idea del picnic es manifesta plenament en un menjador enmig del bosc, amb taules de fusta que transmeten rusticitat per gaudir menjant durant una bona estona amb bona companyia.


Cuina de producte, molt ben elaborada, amb el que representa un restaurant més a l'ús, però tot i l'aposta per una cuina innovadora, trobem plats que transpiren Mediterrani i tradició. Un espai deal per gaudir del nostre Lluna Vella amb el Taradito de Tonyina o un Entrecot Trufat.

També teniu la Taula del Xef, a la cuina per veure la màgia dels fogons a primera linea de foc.

Els podeu trobar a:

Bicnic Food 
C/ Girona 68
08009 Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada