dimecres, 25 de març del 2015

Plou: Doncs a fer feina al celler

La pluja s'ha fet esperar, però al final, aquesta llevantada ha deixat uns 70 litres per metre quadrat a Gratallops, i caiguts amb coneixement. El pare només hi posa un però, i és que el dia abans que comencés a ploure havia estat treballant per arreglar el camí del Mas de Dalt, i ara haurà de tornar a fer-ho, però els ceps necessitaven aquesta pluja, i avui ja hem tornat a treballar per retirar els sarments de la poda.

Però si una cosa té el tenir celler és que quan plou es pot fer feina a cubert, i aquests dies han servit per agafar mostres per fer analítiques de seguiment, per fer inventari i per preparar comandes, algunes d'elles per Polònia, (La Guinardera i Lluna Vella), i per Suïssa, (Cèrcol Daurat i Lluna Vella). Per altra banda, tot just arribats de Prowein hem pogut fer seguiment de contactes i enviament de mostres per algun contacte que sembla vol començar a treballar amb nosaltres en breu.

A Polònia hem de possar la banderola d'impostos sobre l'alcohol

També ha estat temps de visites, entre elles d'algun que altre sommelier que tot i conèixer els nostres vins, no havia estat al celler ni a les nostres finques, i amb els que hem tingut oportunitat de tastar els que sortiran en un o dos mesos, o algun que altre vi de bóta o de les tines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada