dilluns, 2 de març del 2015

Els nostres Amics de Casa Coder

Reus, Paris i Londres!

Una frase té darrere tota una història, i és que la capital del Baix Camp és la vertadera capital comercial de les comarques de Tarragona. I si hi ha un lloc emblemàtic en aquesta ciutat, és sense cap mena de dubte la Plaça del Mercadal.

Foto cedida per Casa Coder

En aquesta plaça tant "ganxeta" s'hi troba el restaurant del que volem parlar-vos avui. El nom Coder sempre ha estat vinculat a la història de la ciutat de Reus. Es tenen noticies que daten des del 1776 i a l´any 1790 quan Joan Coder va fundar l´establiment que encara coneixen com a Casa Coder.

La Casa Coder venia tot tipus de productes i curiositats al costat de parades de verdura, dels fabricants d´aiguardent i dels venedors d'aviram viva. Esperma de balena, te de roca, anís estrellat, midó en flor o confits purgants són alguns exemples de l'exòtic caràcter botiguer de Casa Coder.

Foto cedida per Casa Coder

Des dels seus inicis fins a la coneguda drogueria, la botiga va anar passant de generació en generació conservant el seu aspecte genuí. Avui és un restaurant on gaudir de bon menjar i on el vi es tracta amb respecte i molta estima, i com no, fer un bon vermut, un dels moments que està en l'ADN de tots els reusencs.

Podria estar bé fer uns raviolis per começar, i un tataki, i tot acompanyat per la nostra Lluna Vella 2011.
Foto cedida per Casa Coder

Foto cedida per Casa Coder


Podeu trobar-los a:

Casa Coder
Plaça del Mercadal,16
43201 REUS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada