dimarts, 13 de gener del 2015

Coneixent els nostres proveïdors: Visita a Ramondin


Aquest dilluns 12 de Gener hem aprofitat per visitar un dels nostres proveïdors, amb l'esperit de fer més forts els lligams que ens uneixen a aquella gent que ens ajuden a fer arribar l'esperit de les nostres vinyes a la vostra taula. I per començar, on es fabriquen les càpsules que vesteixen les nostres ampolles: RAMONDIN.

Segells de Bótes

Tot té un origen, i aquesta empresa amb més de 120 anys i que després de la Guerra Civil va passar a mans de les 5 families que encara ara la fan créixer dia a dia, va néixer fent les xapes que segellaven les bótes de vi. D'aquí, i fruit de l'experiència en la fabricació de canons, va néixer el producte que els ha fet famosos i que ha fet que un taller amb 40 persones hagi passat a ser una multinacional amb més de 600 empleats, però que encara destil·la un ambient familiar.

Lluís Martorell durant el dinar

El nostre amfitrió va ser el Lluís, la persona que ens visita i que més que un venedor és un amic, una persona que es nota que viu la feina que fa, i que va fer-nos una visita amb tota mena de detalls tècnics que li agraïm en el cor.

Per desgràcia no podem penjar fotografies de l'interior de la fàbrica per un tema de seguretat empresarial, però a continuació us deixem un parell de fotografies d'algunes peces històriques que podeu trobar a la recepció.

 Primeres màquines de la fàbrica

És una meravella veure com l'esperit de superació, de fer la feina ben feta i la visió de futur, poden fer que una empresa familiar estigui al capdavant mundial en el seu sector.

Per acabar, un dinar en la zona noble de la fàbrica, que varem tenir la sort d'encetar amb una copa de vi amb un dels fills d'una d'aquestes families, el Jon, i que actualment és el responsable de les vendes a nivell mundial. I com no pot ser d'altra manera, una "menestra de verdura y cardo"i un corder al forn extraordinaris, i cuinats per un dels treballadors, el Jesús, i que farien les delícies de qualsevol bonvivant.

Lingot d'estany amb el nostre nom gravat.

Moltes gràcies per la visita, el vostre temps, la vostra hospitalitat i pel regal amb el que ens vareu obsequiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada