diumenge, 9 de juny del 2024

Visca!!! La millor edició del Tastets

Ahir es va celebrar la 6ª edició del Tastets de Gratallops, la fira dels cellers i els vins de la nostra vila, en la que aquesta edició van participar-hi 26 dels 28 cellers de Gratallops.


Ha estat una edició en la que s'han incorporat alguns canvis, que tot i no ser encara els que es proposaven des de l'Associació Cellers de Gratallops, ja han fet millorar una mica aquesta cita obligada pels amants del vi.

El punt de recollida dels vins, que va fer que els visitants no arrosseguessin els vins i poguessin recollir-los al final, la música menys protagonista que va facilitar la feina de la gent dels cellers i foodtrucks en una zona diferenciada, van fer molt més agradable la fira per participants i cellers.

Nosaltres vàrem presentar les noves anyades La Guinardera 2019, Lluna Vella 2017 i Parhelia 2023, a part del Ruella 2021 i Cèrcol Daurat 2015. Com sempre explicant el nostre territori des de la humilitat de la Garnatxa i la Garnatxa Blanca, però amb la capacitat d'aquestes varietats d'explicar on creixen i com ha estat aquell any.

Foto cedida per la Tastets de Gratallops

Gran fi de festa amb concert del Mano's Rock i Dj's, que van arrodonir el dia dels vins de Gratallops.

Des del nostre celler volem agrair la feina feta per l'Ajuntament de Gratallops i les persones que van fet possible que un altre dia Gratallops s'agermanés al voltant dels vins dels seus cellers.

Fins l'any que ve!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada