diumenge, 2 de juny del 2024

Vins al Carrer: La lluita contra els elements

Ahir vàrem tenir l'oportunitat de participar al "Vins al Carrer" que organitza el Celler & Degustació La Vallesana de Caldes de Montbui, el que havia d'estar una tarda vespre on 40 cellers donaven a tastar els seus vins al centre de Caldes de Montbui, va veure's interromput per una pluja de més de 33 litres que va caure amb ganes.

Va ser increïble, la part central del carrer es va buidar i els assistents i els cellers vàrem aixoplugar-nos a les postes i sota els balcons, però la festa era més tossuda que el temps, i la imatge del Jonàs de Giol Porrera i jo mateix donar a tastar els nostres vins en un portal i del Marc, l'alma mater de l'organització passejant-se sota la pluja i fent embogir els assistents va estar un preludi del que quedava.

Tot i que amb menys mesura continuava plovent, van aparèixer centenars de paraigües i el tast va continuar fins a les 10:00 del vespre.

Però parlem del tast, tot un luxe compartir i explicar els nostres vins a un públic entregat i que ens van donar molt bones crítiques sobre els dos vins que portavem al tast, el Ruella 2021 i el Lluna Vella 2017. Com sempre el poder de la garnatxa i el seu caràcter camaleònic van fer les delícies dels que van tenir l'ocasió de tastar-los.

Moltes gràcies al Marc i tot el seu equip per donar-nos aquesta oportunitat d'explicar la nostra feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada