dissabte, 5 de juny del 2021

Els nostres amics del Restaurant Hostal de la Plaça

L’Hostal de la Plaça té més de setanta anys d’història. La Doloretes Galbany i en Josep Mas van fundar un hostal d'aquells de tota la vida, on cada estiu es trobaven les mateixes famílies i compartien tertúlia i nits a la fresca al voltant d’un plat.  

Foto propietat de Restaurant Hostal Cabrils

La seva filla Aurora i el seu marit Andreu van continuar el negoci i, al cap d’uns anys, van traspassar la responsabilitat a la seva filla Montse. Amb cada generació, l’hostal s’enriquia amb noves formes de fer, sempre sota la màxima d’oferir cuina catalana tradicional i de qualitat.

Foto propietat de Restaurant Hostal Cabrils

La quarta generació d'aquesta nissaga, amb l'Artur Masiques, besnét de la Doloretes, aposta per combinar tradició amb modernitat, experiència amb innovació, nous sabors amb records de la cuina de les nostres àvies.

Foto propietat de Restaurant Hostal Cabrils

Un canvi en el que la nova tradició passa per reinterpretar la cuina catalana de sempre i entendre'n les bases de l'èxit. Reinventen receptes utilitzant només tres ingredients, per assegurar que tots ells destaquen i oferir una experiència completa al paladar. 

Foto propietat de Restaurant Hostal Cabrils

Una cuina només possible amb un lligam clar, de proximitat amb pagesos, ramaders i pescadors, amb una selecció basada en el producte i pel producte. I tot en un restaurant amb espais amb vistes privilegiades a la costa del Maresme i amb l'encant un poble.

Entre una carte de vins molt acurada, podeu trobar des d'aquesta setmana els nostres La Guinardera i Parhelia.

Els podeu trobar a:

Restaurant Hostal de la Plaça

Carrer Castell, 1 

08348 Cabrils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada