dissabte, 8 de maig del 2021

Organització!! S'ha de fer tot quan toca

Després de les darreres pluges, les previsions meteorològiques ens donaven una finestra d'una setmana per possar-nos al dia en les feines que s'han de fer a la vinya, i el repte era majúscul, doncs el pare està de baixa uns dies i la feina era molta i diversa.

Però no hi ha res com ser orgnitzat, i amb un treballador hem compaginat la feina de cavar la vinya de la Parhelia amb l'ensofrat de La Guinardera i de la Lluna Vella, i l'espollat d'una part de la Lluna Vella i de la Parhelia.

Matins d'ensofrar en paral·lel al cavat i tardes d'espollar van poder cobrir les expectatives per aquesta setmana a contra rellotge, en que les comandes van sortir per recader i no vaig poder-me dedica a fer visites, i tot i  que una punxada de roda inoportuna va voler-nos fer la guitza, ens en vàrem sortir.

Ara toca preparar-se per una setmana en que tenim inspecció del CCPAE i el dimarts embotellem dos dels nostres vins.

Quan compreu un vi de la DOQ Priorat, és aquest segell el que garanteix que es tracta d'un vi elaborat amb raïm propi i al celler del viticultor, el que us informa que la gent que hi ha darrere d'aquell vi és qui treballa la tarra i qui es passa l'any patint per si collirà o no collirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada