dimarts, 11 de maig del 2021

Embotellant emocions

Avui hem embotellat la Parhelia 2020 i la Ruella 2020, potser els dos vins més trencadors del nostre celler, el primer pel fet de ser el primer blanc i la primera anyada d'aquest, i el segon, pel fet de ser el nostre vi més nu, un vi que vol mostrar la part més floral de la nostra finca del Mas de Dalt.

Si bé molts cops no ens n'adonem, en cada empolla hi ha una part que la posem nosaltres, amb la nostra feina primer a la vinya i després al celler, però el que dona sentit a tota aquesta feina que hem fet és el moment en que vosaltres obriu les ampolles, en que feu que els nostres vins siguin un pretext per compartir moments, sentiments i emocions, un catalitzador de les relacions humanes entre amics, la parella, familiars o algú qui la relació és més comercial.

Avui estem molts contents perquè hem embotellat la Parhelia 2020, una petita edició de només 600 ampolles d'un blanc de garnatxa blanca en que hem cercat la máxima expressió de la zona del Mas de Dalt que anomenem Barranc del Canari, on hem jugat amb una alçada d'uns 500 metres i una orientació Nord per cercar frescor mantenint la mineralitat. Han estat 5mesos de treball amb lies i dos anys amb elaboracions prèvies, que no han sortit a la venda, per començar aquest camí de coneixement de la vinya, que segurament no acabarà mai. 

Però també estem molt contents perquè hem embotellat la Ruella 2020, segona anyada com a Vi de Vila Gratallops, una anyada en que aquest parcel·la del Mas de Dalt s'ha destacat pel toc floral que sempre busquem en aquest vi, i que fa que no formi part del cupatge de les diferents zones que conformen la Lluna Vella. Esperem que surti al mercat cap al mes de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada