dissabte, 14 de desembre del 2019

Els nostres amics del Cellarius Experience


Des d'aquesta setmana podeu trobar elsnostres La Guinardera 2015 i Cèrcol Daurat 2014 en un lloc especial,un restaurant que és l'apertura de les portes del Club Cellarius Experience als no socis,i tot delamà del Jordi, un gran coneixedor delacuina mediterrànea i sobretot,dels vins Catalans, del Sur de França, Gallecs i Alemanys.


foto de Cellarius Experience.
Foto cedida per Cellarius Experience


Te n'adones d'on has entrat quan en arribar per tastar vins amb i els tomàquets, el peix o la carn amb laque es treballa, i més enfocat al vi, quan veus que la selecció no és la típica buidada de catàleg d'un o dos distribuidors.

Foto cedida per Cellarius Experience

Però tot encara és més emocionant quan te n'adones que has ensopegat amb un malalt de vins i també de vins oxidatius, dels tant estimats rancis que com sabeu ens tenen el cor robat, i per això també podreu trobar el nostre Arrels 30 anys.

Foto cedida per Cellarius Experience

Parlem d'un lloc per desconnectar, per gaudir d'un respecte al producte i on el preu dels vins convida a fer la segona ampolla. Amb racons per anar-hi en parella o per fer una trobada d'amics o d'empresa.

foto de Cellarius Experience.
Foto cedida per Cellarius Experience

Els podeu trobar a:

Cellarius Experience
Carrer de Sant Josep de Calassanç, 47
08402 Granollers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada