divendres, 13 de desembre del 2019

Arriba La Guinardera 2015

Després de 12 mesos de criança en bótes de roure francès de 500 litres i tres anys i quatre mesos de repòs a l'ampolla, aquesta setmana que ve posem a la venda l'anyada 2015 d'un dels nostres vins, La Guinardera.

Una anyada amb temperatures mitjanes de rècord i una nevada puntual a meitats de l’’hivern. Una anyada que va requerir un treball intens a la vinya i en que els raïms tenien una sanitat extraordinària. Una petita nevada al febrer i pluges de setembre, just abans de la verema, que van posar a prova els nostres nervis,van fer que una verema moderadament tardana ens donessin vi amb una acidesa fantàstica i un color que recorda a anyades com la 2008, amb una capa mitjana


Al celler? Doncs va ser un a anyada en que era important el respecte a la seva lluminositat, a aquest punt aeri i de subtilesa que nomès algunes anyades de La Guinardera donen.

El resultat? Aroma penetrant però subtil, complex, afruitat, mineral i profund. Inicialment apareix aroma a cirera,gers, fruita fresca, per passar tot seguit a notes mentolades, mineral, de sota-bosc i amb un toc licorós. Es tracta d'un vi molt fresc, llarg, equilibrat, persistent i de tanins molt suaus i on l'elegància i la subtilesa  juguen gràcies a  l’equilibri en l’acidesa.

Benvingut La Guinardera 2015!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada