dijous, 17 d’octubre del 2019

Els nostres amics de Can Xarina

Avui ens n'anem cap al Moianès, la comarca més jove del nostre país, doncs va nèixer el 2015, i és que a població de Collsuspina és on trobem el Restaurant Can Xarina.


Es sabut que al nostre pais es menja molt i molt bé,però sempre m'han agradat aquells restaurants on quan entres es respira tradició, i intueixes que el producte serà el protagonista durant tot l'àpat.


I sota una volta de pedra del segle XVI et disposes a triar d'una carta o d'un menú que parla d'això,parla de la terra, del producte, i per amanir.ho tot, una carta de vins molt ben elaborada, on es veu que hi ha una inquietud per cercar vins que també transmetin territori, vins amb ànima, entre els que podeu trobar el nostre La Guinardera 2014.


I finalment, arriba el meu Baieton, (tal i com anomenen el trinxat al Moianès), un plat que és tant sencill i honest com difícil de trobar ben elaborat, i sense cap mena de dubte aquest és dels millors que he tastat en lameva vida.


Era difícil escollir elsegon, doncs tot venia de gust, però aquest magret estava en el seu just de cocció i comdiria una persona que conèc: "És de genoflexió".


Si sou de licors, la sorpresa final és una carta de licors i destil·lat elaborada amb la mateixa atenció i passió amb la que s'ha fet la de vins.

Els podeu trobar a:

Can Xarina
Carrer Major, 30
08178 Collsuspina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada