dilluns, 7 de maig del 2018

Ens visiten els nostres amics de Rusia

Avui, l'Alexander i la seva parella ens han visitat per tal de tastar noves anyades i vistar les nostres vinyes.

Tot just fa un any que treballem amb Wine Studio, i aquest ha estat una molt bona ocasió per conèixer-nos fora del bullici de la fira Prowein on cada any ens hem anat trobant.

Visita a La Guinardera i tast de l'anyada 2013 sota el pi. Bon moment per mostrar la influència de la Garbinada, la viticultura que fem i com treballem la terra per tal de fer que les nostres plantes aprofundeixin e el terreny en busca de l'aigua i de l'essència d'aquesta finca tant i tant especial.

Després, sota l'alzina del Mas del Romano hem tastat la Lluna Vella 2014, un moment de relax, de contemplació, un bany de Priorat des d'un mirador privilegiat, per acabar la visita al Mas de Dalt amb un tast de futur, explicant com serà el nostre blanc.

D'aquí hem anat al celler par tastar l'anyada 2017 abans d'entrar a bòtes i l'anyada 2016 que encara reposa a les bòtes. Aquest és el moment de mostrar el respecte des de l'inici fins al final de l'elaboració.

He acabat el matí al Restaurant Els Amics, amb un menú espectacular que el Marc Pi ens ha preparat i que ens ha permès jugar amb les dues rareses del nostre celler:

Ruella 2015: 

Fantàstica frescor que ens ha acompanyat amb
  • Cruixent d'arròs amb anxoves
  • Brotxeta de pop a l'all negre
  • Tomaca Bloody Mary
  • Formatge de cabra amb mil fulls



Hem continuat amb el mateix Ruella 2015 amb l'amanida de Tirabecs, espàrrecs i bolets.

Cèrcol Daurat 2014:

Prèviament decantat durant mitja hora ens ha mostrat la seva versatilitat   acompanyant un fantàstic Turbot i un Melòs de vedella amb puré d'albergínia i albergínia amb múrgoles.



Un postre excel·lent amb fruita i un cafè a la terrassa per compartir l'amistat.

Большое спасибо!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada