Amb aquest nom tant suggerent varem
convocar els nostres clients a una calçotada, que va ser una escusa per
trobar-nos i compartir bons moments i bones menjes.
Foto de Josep Farigola del Celler de Can Mata
I és que aquest any fa 10 anys que va començar a rodar Balaguer i Cabré, però també celebrem que dos cellers amics i que formen part del projecte Directe del Celler tenen efemèrides semblants. Per una banda, el Celler Aixalà Alcait,
que també va ser l'anfitrió de la festa, celebra 10 anys com nosaltres,
10 anys que el Jordi va enredar a la Sussi, deu anys d'un somni, d'una
il·lusió. I el Celler Carles Andreu celebra 10 anys que va treure el Carles Andreu negre Trepat al mercat.
Foto de Vicente Sierra de Vadebacus
Des
d'aquí donar les gràcies a tots els que vareu venir, però ens permetreu
que agraim especialment l'assistència als nostres amics Charite i
Preben de Grapeland (Dinamarca).
Foto de Vicente Sierra: Comencem a coure calçots
Foto de Vicente Sierra: El Bernat fa de mestre de cerimonies
Foto de Vicente Sierra: Se'ns gira feina
Foto de Vicente Sierra: Faltarà vi.
Foto de Cristina Martinez: Comencem a menjar calçots
Foto de Cristina Martinez: Esperant els calçots
Foto de Cristina Martinez: Sol i pau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada