dimecres, 24 de desembre del 2014

Els nostres amics del 12 DO's

El nom del carrer ja era premonitori de que hi havia quelcom especial en aquesta botiga de Vilanova i la Geltrú, i és que el Carrer de les Premses és molt adient per una botiga de vins.


En aquest carrer tranquil, no lluny del centre de la vila, h trobareu un espai franc, sense artificis, on el Sergi us podet ajudar a escollir aquell vi que farà descobrir en una copa un trocet del nostre país. 


Vins de totes i cadascuna de les DO's que conformen el nostre territori, fugint de lo purament comercial i seleccionant cellers petits, amb produccions molt limitades, que aquest tastador inquiet ha anat descobrint trepitjant territori, coneixent als productors i implicant-se dia rere dia en aquesta tasca tant maca, a la vegada que tant laboriosa.

Fer un tastet mentre t'expliquen els vins que poden encaixar-te, i comprar amb l'assessorament que només el petit comerç de proximitat sap donar-te. Entre l'oferta que us ofereixen, també podeu trobar vins de Directe del Celler, com els del nostre celler: Lluna Vella i La Guinardera.

Podeu trobar-los a:

12 D.O.'s
C/ de les Premses, 12 bis

08800 Vilanova i La Geltrú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada